Heb je een vraag?

Welkom op onze Veelgestelde Vragen pagina! Hier hebben we antwoorden verzameld op de meest gestelde vragen over de . Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem, stuur een mail naar voetbalkampen@vitesse.nl en we helpen je graag verder!

Algemeen

Moet je lid zijn van een voetbalclub om mee te doen?

Nee, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub om mee te doen. Onze voetbalkampen zijn open voor alle enthousiaste kinderen die van voetballen houden, ongeacht of ze bij een club zijn aangesloten.

Kun je met een vriendje meedoen?

Ja, natuurlijk! We moedigen vrienden aan om samen te komen. Geef gewoon de naam van je vriendje op bij de inschrijving, en we zorgen ervoor dat jullie in hetzelfde team zitten.

Wat is het verschil tussen de voetbalschool en het voetbalkamp?

De voetbalschool bij bestaat uit cycli van wekelijkse trainingen die elk 75 minuten duren. Daarentegen zijn de voetbalkampen 2- of 3-daagse evenementen. Terwijl de voetbalschool voornamelijk gericht is op het ontwikkelen van voetbalvaardigheden, ligt de focus bij het  meer op de beleving van Vitesse Voetbalkampen, het hebben van plezier en het maken van nieuwe vriendjes.

Wat is het voetbalniveau van de deelnemers?

Bij zijn kinderen van alle niveaus welkom. Onze professionele trainers zorgen voor een uitdagende en plezierige voetbaltraining die geschikt is voor elk kind. Als het voetbalniveau van je kind boven de rest van de groep uitsteekt, zal de trainer je kind doorschuiven naar een hogere trainingsgroep. Hierdoor creëren we meer weerstand, waardoor je kind beter wordt uitgedaagd en nog beter leert voetballen. Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging vinden we belangrijk, en we streven ernaar om elk kind op zijn of haar eigen niveau te laten voetballen. Doordat het kamp geschikt is voor kinderen van elk niveau kunnen we geen garanties geven. We doen ons best!

Mogen ouders/verzorgers blijven kijken?

Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om te blijven kijken naar de training. Je kunt een plekje vinden naast het veld of op de tribune om van het spel te genieten. We vragen je wel vriendelijk om je niet actief met het spel op het veld te bemoeien, zodat de spelers en trainers lekker kunnen voetballen.

Wanneer ontvang je meer informatie?

Uiterlijk één week vooraf aan het kamp ontvang je bericht met alle details, inclusief de planning, wat je moet meenemen, en andere belangrijke informatie. Houd je e-mail in de gaten!

Voetbal

Is het programma dit jaar hetzelfde als vorig jaar?

Hoewel de opzet van het vergelijkbaar is, zorgen we elk jaar meerdere keren voor nieuwe en frisse inhoud om de kinderen uit te dagen en te verrassen. Zo zijn we altijd bezig om de voetbal oefeningen te verbeteren en de animatie elementen aan te passen.

Aanmelden & Betalen

Ik heb betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer eerst je spam- of ongewenste e-mailmap. Vind je daar ook geen bevestiging, neem dan contact op via voetbalkampen@vitesse.nl. We zullen je zo snel mogelijk helpen. Als je een bewijs van betaling hebt is de ervaring dat het altijd oké is.

Bijzonderheden

Mijn kind heeft een speciaal dieet. Houden jullie hiermee rekening?

Ja, we begrijpen dat sommige kinderen speciale dieetbehoeften hebben. Als je kind een speciaal dieet volgt, geef dit dan aan bij de aanmelding voor het kamp. Wij zullen hier rekening mee houden tijdens het . Bij vergaande dieetbehoefte vertrouwen we op je medewerking en is het mogelijk apart lunch mee te geven.

Mijn kind gebruikt medicijnen. Hoe gaan jullie hier mee om?

De gezondheid van je kind is belangrijk voor ons. Als je kind medicijnen nodig heeft, kan je dit melden bij de inschrijving. Bij aankomst kan je dit nogmaals bespreken met de veld coordinator. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de medicatie op de juiste manier en op het juiste tijdstip wordt toegediend. 

Wat als je ziek of geblesseerd bent vlak voor of tijdens het kamp?

Als je kind ziek wordt of geblesseerd raakt vlak voor het kamp, neem dan contact met ons op om de situatie te bespreken. Afhankelijk van de timing en de omstandigheden proberen we samen een oplossing vinden. Als je kind tijdens het kamp ziek wordt of een blessure oploopt zullen we de nodige 1e hulp leveren. Is het onverhoopt niet mogelijk om de rest van het te volgen dan retourneren we het inschrijvingsbedrag niet.

Overige Vragen

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?

Het gebeurt regelmatig dat er een bidon of trainingsvest blijft liggen. Ook wij zijn vaak te gast op de locatie. Daarom is ons verzoek om contact op te nemen met de organiserende club waar het kamp werd gehouden. Zij hebben de gevonden voorwerpen en kunnen je het beste helpen met het vinden van je spullen.

Wat doen jullie als het slecht weer is?

Bij de zorgen we ervoor dat het weer de voetbalpret niet bederft! Als het weer het niet toelaat om buiten te trainen, hebben we alternatieve activiteiten binnen klaarstaan. We zijn voorbereid op alle weersomstandigheden.