Kom jij voetballen bij Vitesse in de zomervakantie?

Lijkt het jou leuk om 2 of 3 dagen te voetballen en te schitteren tijdens een Vitesse Voetbalkamp? In de zomervakantie in 2024 worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar weer leuke en vernieuwde Vitesse Voetbalkampen georganiseerd. 

Wat is het programma?

Tijdens het Vitesse Voetbalkamp staat er een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers verschillende techniek,- partij,- en spelvormen zullen uitvoeren. Naast het programma op het veld staan er ook een aantal leuke Vitesse belevingselementen op het programma, zoals bijvoorbeeld een Vitesse Voetbalquiz. De Vitesse Voetbalkampen zijn dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur, de kosten voor deelname aan een 3-daagse bedragen € 189,-  Inclusief een mooi Voetbalkampen tenue (shirt, broekje en kousen). De kosten voor de 2-daagse bedragen € 149,-

Vitesse Voetbalkampen:
- Een Vitesse Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen)
- Vernieuwd veld- en animatieprogramma
- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
- 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van Vitesse
- Begeleiding van enthousiaste (Vitesse) jeugdtrainers

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: voetbalkampen@vitesse.nl 

Leden van de Vitesse Kids Club ontvangen 10% korting op deelname door de kortingscode kidsclub2024 in te vullen onderaan het inschrijfformulier. Let op; Lidmaatschap wordt gecontroleerd bij gebruik van de kortingscode.

Garantie van doorgang
We zijn ons bewust van de onrustige situatie waar Vitesse zich in bevindt en de onzekerheid die dit met zich meebrengt. Dit zal echter geen invloed hebben op de Vitesse Voetbalkampen waar deze in samenwerking met de marktleider in de branche worden georganiseerd en tussen partijen zijn afspraken gemaakt over het te allen tijde door laten gaan van de activiteiten. Er zijn voor de deelnemers geen extra kosten of financiële risico's in welke vorm dan ook.

player

Locaties & data

DVV Duiven
DVV Duiven
Westsingel 35, Duiven
12-08-2024 / 13-08-2024
VDZ Arnhem
VDZ Arnhem
Het Cranevelt 3, Arnhem
14-08-2024 / 16-08-2024

Partners

WANT_TO_BE_SPONSOR